Aan- en verbouw

Aanbouw en verbouw; van een relatief eenvoudige doorbraak tot een complete metamorfose van het interieur en/of exterieur met eventueel een aanbouw. Van initiatief tot oplevering, we kunnen het indien gewenst compleet voor u verzorgen.

Vaak zorgen kleine aanpassingen voor grote veranderingen, verbeteringen en een beter leefklimaat. Door uitbreiding als een dakkapel, erker of lichtstraat kan men net die extra ruimte creëren.

Het buitenleven is heerlijk, in de zomeravonden lekker lang buiten zitten. Zelf buiten blijven zitten en de tuinmeubelen laten staan terwijl
het regent. Een overkapping levert meestal op dat men meer kan genieten van de tuin of het uitzicht.

Verschillende uitvoeringen hebben wij reeds opgeleverd. Strak en modern met zink en staal, maar ook landelijk van vuren balkhout in het zicht of de stoere look van een robuust eiken constructie. Een plat dak of een schuin dak bedekt met pannen. Met of zonder natuurlijke lichtinval door middel van lichtkoepels of een lichtstraat. Afgewerkt met een mooi boeiboord, klassiek of juist modern en eventueel afgewerkt met een mooie houten of stenen vloer.

Een carport, tekening, kostenraming en indien nodig de vergunningen kunnen wij ook voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!